A hajhosszabbítás az egyik legjobb megoldás lehet arra, hogy ne kelljen évekig növesztenie haját, mégis hosszú hajat viseljen. Szeretne Ön is hosszú hajat, dús hajkoronát?

Technikáink

Hajhosszabbítás képek

hajhosszabbítás képek

Hajhosszabbító technikák

hajhosszabbítás 1 hajhosszabbítás 2 hajhosszabbítás 3 hajhosszabbítás 4

Keratinos hőillesztés

Keratinos hőillesztés előtt mindig zsírtalanítjuk a hajat, egy spaciális samponnal. Tilos felrakás előtt balzsamozni a hajat! Mosás után megszárítjuk, aztán első lépésként a saját hajat apró tincsekre szedjük, majd tincsenként kerül hozzáillesztésre a kiválasztott póthaj. A keratinos hőillesztéskor felhasznált póthaj töve keratinnal van bevonva, mely hő hatására megköt, így kerül rögzítésre a saját hajhoz. Akár hajhosszabbítás vagy hajdúsítás a cél, a keratinos hőillesztés az egyik legkíméletesebb és legtermészetesebb hatást keltő módszer.

A technika hatalmas előnye, hogy a póthaj újra hozzáilleszthető a hajhoz, leszedést követően többször is felhasználható ugyan az a póthaj. Természetesen az ismételt felhelyezés csak abban az esetben javasolt, ha a póthaj megfelelően volt kezelve és ápolva, megfelelelően jó állapotában maradt. Ez is egy fontos ok, amiért érdemes törődni a póthajjal hajhosszabbítás után, hiszen a tincsek újra és akár többször is felhasználhatók. A korábban felhelyezett póthajat tincsenként leszedjük, majd újrakeratinozzuk és ezt követően visszahelyezzük a saját haj tövéhez.

Mikrogyűrűs technika

Hőillesztéhez hasonlóan szintén tincses megoldás. A saját hajat apró tincsekre szedik, és tincsenként illesztik hozzá a Vendég haját, majd gyűrűkel rögzítik a póttincseket a Vendég tincseihez. Hordása rendkívül kényelmes, szinte észrevehetetlen a hajban és könnyen kezelhető (fésülhető, festhető, mosható) marad a haj.

Hajfelvarrás

Hajfelvarrás menete: saját hajunkat sorokban összefonjuk, erre a vékony fonatra varrjuk a póthajat, ami fel van tresszelve, gumis cérna segítségével. 3-4 hónap elteltével lenövéstől függően a póthajat le kell szedni, állapotától függően rendbe kell hozni és újra kell varrni. Hajfelvarrás alkalmával a saját hajunkat sorokban összefontjuk álltalában 3-4-5 sorban ez a saját hajunk dússágától függ. Tresszelt póthajat soronként illesztjük, ez a technika nem tincses eljárás éppen ezért jóval gyorsabb mint a hőillesztés vagy mikrogyűrűs technika.