A hajhosszabbítás az egyik legjobb megoldás lehet arra, hogy ne kelljen évekig növesztenie haját, mégis hosszú hajat viseljen. Szeretne Ön is hosszú hajat, dús hajkoronát?

Technikáink

Hajhosszabbítás képek

hajhosszabbítás képek

Hajhosszabbítás tanfolyam

hajhosszabbítás 1 hajhosszabbítás 2 hajhosszabbítás 3 hajhosszabbítás 4

Hajhosszabbítás oktatás időtartama:1-2 ill. 3 nap, attól függően ki melyik hajhosszabbítási technikát választja, és mennyi idő alatt sajátítja el.

Elméleti oktatás:
A vendég hajminőségének és állapotának felismerésétől függően, a megfelelő póthaj kiválasztása.
A minőségi hajpótláshoz szükséges póthaj mennyiségének meghatározása, árfelmérés.
Póthaj ápolása és kezelése.
Ajánlott termékek használatának bemutatása.


Gyakorlati oktatás
:
A kiválasztott technikával egy hajhosszabbítás kivitelezése.

Hőillesztés tanfolyam

Keratinos hőillesztésnél: levágott copf kiosztályozása, kiosztályozott copf kartácsba tétele,kartácsból való kitincsezés,
leszedett tincsek újrakeratinozása. A modell fején a tincsek megfelelő elhelyezése és a végén a leszedés tincsenként leoldószerrel és fogóval.
A tanfolyam ára 30000 Ft, kezdőcsomaggal 65000 Ft, ami tartalmaz 1db hőillesztő gépet, 5db szeparátor korongot, 1db leszedő fogót, 1db leoldó gélt, 1csomag kristálykeratint, 2db hőillesztő csipeszt, 20db mintatincset humán hajból.

Mikrogyűrűzés tanfolyam

A mikrogyűrűs hajhosszabbítás kifejezetten hajkímélő, mivel a saját hajon nincs más idegen kötőanyag (pl. keratin), ezért nem kell oldószert alkalmazni a póthaj levételekor. A mikrogyűrűzéses hajhosszabbítás során a felillesztett haj végét a gyűrű felébe, a saját hajat a másik felébe helyezzük és a gyűrű összenyomásával rögzítjük. Fájdalommentes mind a felillesztésnél, mind a levételnél. A mikrogyűrűs hajpótlás időtartama átlagosan 3 hónap, ez az idő nagymértékben függ a saját haj növekedésétől.

Hajfelvarrás tanfolyam

Hajfelvarráskor vékony sorokban a saját hajból készített fonatokhoz erősítjük a póthajat egy speciális természetes alapú cérnával. A hajfelvarrást igény szerint több sorban megismételjük, ideális esetben annyi takaró hajat hagyva, hogy a végeredmény teljesen természetes hatást kölcsönöz., a haj pótlásának helye észrevehetetlen.
Az hajfelvarrásos hajhosszabbítással készített frizura kb. 2 hónapig viselhető kényelmesen, közel ennyi ideig esztétikus a hajpótlás. Az ajánlott hordási idő letelte után a hajfelvarrást meg kell ismételni.
Az oktatás 1 napot vesz igénybe, a tanfolyam ára 30000 Ft, amely tartalmaz 2db hajfelvarró tűt, 1 db tresszelt hajsort és 1 db természetes alapú cérnát.

A tanfolyam elvégzésénél oklevéllel tanusítjuk,sikeres munkádat.

Ha az alábbi tanfolyamok közül  választasz kettőt a harmadikat ajándékba kapod!